BAŞKAN KADİR KARA’DAN 23 NİSAN MESAJI

15:51:16 | 2021-04-24




Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kadir Kara ; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve Büyük Türk Milleti’nin temsil edildiği Gazi Meclisimiz Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının yıl dönümünü kutlamanın gururu ve onuru içerisindeyiz.

Ne mutlu bizlere ki, şehit kanıyla yoğrulmuş bu kutlu vatanın evlatları olarak rengini şehidimin kanından alan al bayrağımın gölgesinde ilelebet ve daima Ne Mutlu Türk’üm diyen asil bir milletin mensubuyuz.

Tarihi şan ve şerefle dolu Türkiye Cumhuriyeti Devleti, milletiyle bir ve sarsılmaz bir bütündür.

Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklar, şanlı ülkemizi geliştirecek ve daima yüceltecek olan sizlersiniz. Büyük Türk Milleti olarak siz kıymetli çocuklarımıza ve gençlerimize kutlu geleceğimize dair güvenimiz tamdır.

Kıymetli çocuklarımıza milli ve manevi tüm değerlerimizi aşılayarak vatanına ve mensubu olduğu Türk Milletine faydalı olmalarını sağlamak önlerini açmak hepimizin sorumluluğudur.

Türkiye Cumhuriyeti Devletini yükseltmek ve yüceltmek Büyük Türk Milleti’nin her bir ferdinin tartışılmaz görevidir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ’ü en derin saygı ve minnetle yad ediyor, tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” İfadelerini kullandı.




ETİKET :  

Tümü