YENİ YAĞMUR SUYU HAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

14:45:33 | 2021-04-24




Yeşilırmak Mahallesi Sanayi Sitesi bölgesinde yeni yağmursuyu hat çalışmaları devam ediyor.

Tokat Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sanayi bölgesinde bir yandan mevcut yağmur suyu hatlarında temizlik ve ızgara temizliği yaparken bir yandan da yeni Q600’lük yağmur suyu hat çalışmalarına devam ediyorlar.

Yaklaşık 800 metre uzunluğunda yeni hat çalışmalarının hafta sonuna kadar tamamlanacağını belirten Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 2021 yılında da altyapı da önemli çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Çalışmalarla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz günden itibaren bu şehrin altyapı sorununu çözüme kavuşturacağımızı belirtmiş ve hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlamıştık. Bir yandan yeni içme suyu hatları, yeni kanalizasyon hatları yaparken bir yandan da yağmur suyunu bertaraf etmek amacıyla yeni yağmur suyu hatları oluşturuyoruz.

Ekiplerimiz bugün Yeşilırmak Mahallesi Sanayi bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Yeşilırmak kenarı Vali Zekai Gümüşdiş Bulvarı’ndan başlayarak Çeçenistan Caddesi’ne uzanacak olan yaklaşık 800 metre uzunluğunda yeni yağmur suyu hattı çalışmamızı hafta sonuna kadar tamamlamayı planladık. Q600’lük hattımızı tamamlarken bir yandan da yeni baca ve ızgara alanları oluşturuyoruz. Bölgedeki mevcut yağmur suyu hatlarımızda da temizlik ve bakım çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız çalışmaların bölgemizdeki esnafımıza, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”




ETİKET :  tokat

Tümü