Rakıcı: Kıyı Balıkçılığı ile İlgilenenlerin Yasaktan Muaf Olması Gerekmektedir

S.S. Rize Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mesut Rakıcı, kıyı balıkçılığı ile ilgilenenlerin açıktan yakıt alımına ve satışına sınırlama getirilmesi uygulaması dışında tutulmaları gerektiğini söyledi.

12:44:56 | 2021-08-06




S.S. Rize Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mesut Rakıcı, yaptığı açıklamada kentte akaryakıt istasyonlarından, bidon, şişe ve benzeri kaplarla ya da açıktan yakıt alımına ve satışına sınırlama getirilmesinin kıyı balıkçılığını olumsuz etkileyeceğinden uygulama kapsamı dışında tutulmaları gerektiğini kaydetti.
Rakıcı, yaptığı açıklamada, ruhsat sahibi balıkçıların uygulama dışında tutulmaları için konu hakkında Valiliğe dilekçe ile başvuruda bulunduklarını ifade ederek, Valiliğin yaşanacak mağduriyetlerin önüne geçeceğini ve ruhsat sahibi balıkçıların kapsam dışında tutulacakları yönünde karar alacağına inandıklarını ifade ederek, “Rize İl Emniyet Müdürlüğünün 03.08.2021 tarihli yazılarında belirtilen tutanakla, akaryakıt bayilerine verilen bidonla yakıt satışı ile ilgili uygulamadan üyelerimizin ve diğer kıyı balıkçılarımızın faaliyetlerine devam etmeleri imkansız olup, bu durumun daha önceki uygulamalarda olduğu gibi balıkçılıkla ilgili ruhsat sahibi balıkçıların bu kapsamın dışına çıkartılmasını ve buna göre önlemler alınması ile balıkçılarımızın faaliyetlerine devamı sağlanmış olacaktır." dedi.
Bir 2 kişi görseli olabilir
 
 
 
 




ETİKET :  

Tümü