Katmer: Rize 3 Vekiliyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yanında Olacak

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer, 14 Mayıs seçimlerinin önemini bu kez Derepazarı’nda vatandaşlara anlattı.

21:59:37 | 2023-05-08




Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimleri, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak. AK Parti Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler dolayısıyla il genelinde seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret ettiği her noktada 14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahseden Milletvekili Adayı Katmer, 14 Mayıs’ın sadece bir seçim olmadığını, ülkenin kaderini belirleyecek bir karar noktası olduğunu kaydetti.

Rize’den 3 milletvekili ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olmaları gerektiğini belirten Katmer, “21 yıllık AK Parti iktidarları dönemlerinde ülkemiz her alanda büyük bir ilerleme ve gelişme sağladı. Milletimizden alacağımız destekle bu kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Mecliste mutlaka Rize’den 3 milletvekilliyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmalıyız. FETÖ, PKK ve illegal örgütlenmelerin desteklediği muhalefetin ülke çıkarlarını hedef alan kararlarına engel olmalıyız” dedi.




ETİKET :  

Tümü