KARADENİZ PAY ALMAK İSTİYOR

Rize Belediyesi Basketbol Takımının top çalma kraliçesi Sümeyya Özcan, play-of maçları öncesinde yarın oynayacakları sezonun son karşılaşması için taraftarlara çağrıda bulunarak destek istedi.

10:34:31 | 2022-04-09




Rize Belediyesi, Çarşamba günü başlayacak olan Kadınlar Basketbol Ligi play off maçları öncesinde yarın (9 Nisan Cumartesi günü) Rize Yenişehir Spor Salonunda Çeşme Basketbol ile normal sezonun son maçına çıkacak. Saat: 14.00’da başlayacak karşılaşmayı kazanması halinde ligi 4. sırada tamamlayacak olan Rize Belediyesi, bu karşılaşmada da taraftar desteğini arkasında görmek istiyor.
İlk kez yer aldığı Kadınlar Basketbol Liginde sergilediği perfonmansla sporseverlerin dikkatini çeken ve güçlü rakipleri arasında ilk 5’e ismini yazdırmayı başaran Rize Belediyesinde, sezonun ilerleyen haftasında takıma katılan ve oynadığı 21 maçta 82 top çalma ile ligi domine ederek bu kategoride zirvede yer alan top çalma kraliçesi Sümeyya Özcan da böylesine bir başarıyı kimsenin beklemediğini belirterek, gelinen noktada şampiyon olmak istediklerini kaydetti.
Başarının bir ekip işi olduğunu ve ekip olarak çok iyi durumda olduklarına vurgu yapan Sümeyya Özcan, “Rize’ye gelirken böylesine bir başarıyı yakalayacağımızı, bu kadar iyi olacağımızı düşünmemiştim. Antrenmanlarımız çok iyi, hocamız çok iyi, yöneticilerimiz de çok iyi. Bu yüzden bu başarı tesadüf değil tamamen ekip başarısıdır. Bu başarımızı da play off maçları sonunda Süper Lige yükselerek taçlandırmak istiyoruz.” dedi.




ETİKET :  

Tümü