İl Başkanı Alim ÇAYKUR'un Çay Fabrikası Yapacağı Alanda İncelemede Bulundu

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize’nin İkizdere ilçesinde ÇAYKUR tarafından Organik Çay Fabrikası yapılacak alanda incelemelerde bulundu.

13:58:17 | 2022-04-30




AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, beraberinde İl Başkan Yardımcıları, İkizdere İlçe Başkanı Mustafa Havuz ve teşkilat mensupları ile birlikte İkizdere ilçesinde ÇAYKUR tarafından yapılacak günlük 100 ton çay işleme kapasitesine sahip organik çay fabrikası alanında incelemelerde bulundu.
İl Başkanı Alim, alandaki incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Milletvekillerimiz ve ÇAYKUR Genel Müdürümüzün katılımıyla Cumhurbaşkanımızla yapmış olduğumuz toplantı neticesinde İkizdere ve Çamlıhemşin ilçelerimizde Organik Çay Fabrikasının yapımının müjdesini paylaşmıştık. İki ilçemize ve ilimize hayırlı olsun. Hemşehrilerimiz bu konuda çok heyecanlı. İlçelerimize gerek turizm gerekse istihdam anlamında katkı sağlayacak bu proje için Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimizi tekrar iletmek istiyorum. Hep ifade ediyoruz: ‘Bizler milletimize hizmet etmeyi şiar edinen kadrolarız.’ Yapılan hizmetlerin tamamı milletimizin refahı için, daha güzel Rizemiz için. Bu uğurda milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız tüm teşkilat mensuplarımız canını dişine katarak, gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Birlik ve beraberlik içinde halka hizmet Hakk’a hizmettir düsturuyla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Heyecanımız, gayretimiz Rize’miz için. Özelde Rize’miz, genelde ise ülkemiz için çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak adına durmadan yorulmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.




ETİKET :  

Tümü