Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Rize’ye Geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 15 Ekim Cumartesi günü Rize’de düzenlenecek büyük buluşma programına katılacak. Davutoğlu, ardından partisinin Rize İl Başkanlığı binasının açılışını yapacak.

09:03:20 | 2022-09-21




Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 15 Ekim Cumartesi günü İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Rize İl Başkanlığınca düzenlenecek programa katılacak ve burada partililerle buluşacak. Programın ardından Gelecek Partisi Rize İl Başkanlığı binasının açılışını yapacak. Davutoğlu’nun daha sonra Rize ve ilçelerinde esnaf ziyareti yapacağı bildirildi. 

“RİZE’DEN BÜYÜK BİR MESAJ VERECEĞİZ”

Gelecek Partisi Rize İl Başkanı Osman Civelek yaptığı yazılı açıklamada; “Gelecek Partimiz İlk buluşmasını İstanbul Sultanbeyli’de gerçekleştirdi. Coşkulu bir kalabalık vardı orada. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu için partimiz için on binler alandaydı. Şimdi ise Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Rize’ye geliyor. İstanbul Sultanbeyli’de büyük bir mesaj verdik ve ikinci mesajı da Rize’den vereceğiz. 15 Ekim’de İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenleyeceğimiz ‘Büyük Rize Buluşması’ programına tüm hemşehrilerimi davet ediyorum.” diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü