EMEKLİ ZAMMI ne kadar olacak, 2023 emekli maaşı zammı ne zaman açıklanacak? SSK ve BAĞ-KUR en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek?

Emekli maaşı zammı son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla beraber 6 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. Memura verilecek seyyanen zam açıklaması sonrasında memur emeklisi ve SSK, Bağ-KUR emekli maaşı zammı için detaylar emekliler tarafından bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeli maaşı hakkında açıklama yaptı. Peki 2023 temmuz en düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak? Temmuz emekli zammı ne kadar olacak?

Emekli zammı ve taban aylığı 7500 TL altında kalan emeklilere zam gelip gelmeyeceği ile ayrıntılar milyonlarca emekli tarafından araştırılıyor. Enflasyon rakamları sonrasında 6 aylık enflasyon farkı ile beraber emeklilerin enflasyon farkı zam oranı ortaya çıktı. SSK ve BAĞ-KUR emekli maaşı zammı ile ilgili tahminler gündeme geliyor. Peki 2023 temmuz emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak?

2EMEKLİ ZAMMI GELİŞMELERİ

EMEKLİ ZAMMI GELİŞMELERİ 

Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı. Böylelikle 6 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. SSK ve Bağkur emeklilerinin enflasyon farkı yüzde 19.77 oldu.