Belediye Başkanımızın ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ Mesajı

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

13:06:08 | 2021-04-24




“23 Nisan 1920 tarihi, sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan Türk demokrasisi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı gündür. Milli iradenin hayat bulduğu TBMM'nin açılışının 101. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümü olan bugün, milletimizin tarihinin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihte yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara bayram olarak armağan edilen 23 Nisan'ın aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanması ülkemizin çocuklarına verdiği değeri ifade etmesi bakımından son derece anlamlıdır.

Bu vesile ile geleceğimizin mimarı kıymetli çocuklarımıza dünya üzerindeki ilk ve tek bayramların da neşeli, huzurlu ve başarılarla dolu bir hayat diler, aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım.”




ETİKET :  

Tümü