Başkan Yılmaz’dan 23 Nisan Korteji

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir kortejle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gündüz; Bandırma ve Gönen sokaklarında akşam da merkez ilçelerde büyük bir kortejle tur atarak çocukları selamlayan Başkan Yılmaz’ı, çocuklar ellerinde Türk Bayrakları ile balkonlarından selamladı.

12:56:40 | 2021-04-24




Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinden kutlamak zorunda kalan çocukların ayağına götürdü. Geçtiğimiz yıl Balıkesir merkez ilçelerdeki çocuklarla bir araya gelen Başkan Yücel Yılmaz, bu yıl gündüz; Bandırma ve Gönen sokaklarında akşam da merkez ilçelerin sokaklarında muhteşem bir kortejle çocuklarla buluştu. Bandırma’da bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinasyon Başkanlığı önünden başlayan büyük bir kortejle; motosikletliler ve içerisinde maskotların olduğu, çocuk şarkılarının çaldığı üzeri açık otobüs eşliğinde kırmızı bir vosvosla çocukları selamlayan Başkan Yılmaz, Bandırma ve Gönen turu attı. Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’ın da eşlik ettiği kortejde, Başkan Yılmaz’ı balkonlarına çıkarak ellerindeki Türk Bayrakları ile karşılayan çocukların coşku ve mutlulukları gözlerine yansıdı. İftar sonrasında ise merkez ilçelerde beraberaberinde Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ile üzeri açık otobüste çocukları selamlayan Başkan Yılmaz, bayram coşkusunu evlerinde yaşayan çocukların sevincine ve heyecanına ortak oldu.

BAŞKAN YILMAZ'DAN MESAJ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Yücel Yılmaz “Bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu anlamlı günü tüm çocuklarımızla iç içe hep beraber kalabalıklarla kutlayacağımız günleri dört gözle bekliyoruz. Pandemi koşullarında her şeye rağmen büyük bir kortejle çocuklarımızın yanında olduk. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı; ülkesini, milletini ve dünyayı seven, insanlık için çalışan girişimci, vizyonu geniş ve aklın, çağın ve bilimin gereklerine sıkı sıkıya sarılarak çalışan bireyler olarak yetiştirmeyi amaç edindik. Çünkü biliyoruz ki ülkemizin hedeflerini yakalaması, çocuklarımız aracılığıyla attığımız sevgi, barış, çalışkanlık ve başarı tohumları ile mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun silah ve fikir arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor geleceğimizin çocuklarımız gibi aydınlık, pırıl pırıl ve neşeli olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

 




ETİKET :  

Tümü