BAŞKAN ŞAHİN ÇOCUKLARI EVLERİNDE ZİYARET EDEREK HEDİYELER VERDİ

Belediye Başkanımız Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları evlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

13:08:03 | 2021-04-24




Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Başkan Şahin ve eşi Serpil Şahin, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gerçekleştirilen program hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Şahin,Bilecik Belediyesi olarak birçok aktivite ile çocukların yüzlerinde gülümseme oluşturma gayretinde olduklarını belirterek şunları söyledi:

 

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla eşim Serpil Hanım ile birlikte, çocukluğum geçtiği İstasyon Mahallesi’nde miniklere hediyeler dağıttık. Belediyemiz Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı arkadaşlarımız, 50'yi aşkın evi ziyaret ederek çocuklarınıza çeşitli hediyeler verdi. Salgın nedeniyle meydanlarda kutlayamadığımız 23 Nisan bayramı coşkusunu çocuklarımız evlerinde kutlayacaklar. Çocuklar, evlerinde yaptıkları resimler ve şiirleri belediyemiz sosyal medya ağlarında paylaşarak birbirinden sürpriz hediyeler kazanacaklar. Dediğimiz şekilde resim ve şiirlerini sosyal medya ağlarımızda paylaşan ve gönderen  bütün çocuklarımızı evlerinde ziyaret ederek hediyeler vereceğiz. Amacımız bir nebze de olsa çocuklarımızın evlerinde moral ve motivasyonlarını arttırmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tekrar kutluyorum." Dedi.

Çocuklar da Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin'e hediyeleri ve ziyareti için teşekkür etti.

 




ETİKET :  

Tümü